Hur smarta är ni? 

Antalet och användandet av smarta telefoner växer rekordartat. Sverige ligger i topp - det finns snart en smartphone på varje vuxen svensk.

Vad är det första och sista en vuxen svensk gör på dygnet? Använder sin smarta telefon! Och däremellan används den ca 150 gånger. Det är naturligtvis sociala medier som spökar och gör att användarna inte kan låta bli sin smarta telefon. Dessutom mobilsurfar man - handlar, gör sökningar efter butiker, restauranger, resor, varor & tjänster etc. Kort sagt mobilen börjar konkurrera ut webben.

Hur syns ni i mobilen? Har ni gjort en mobilsajt eller sett till att er hemsida även fungerar och är lättläst och lättnavigerad i mobilen?

Vill ni bli smartare?

Kontakta oss så hjälper vi till!

Posted by Anette Wednesday, November 21, 2012 Categories: facebook hemsida mobil sociala medier

Lingförbundet igen 

Lingförbundets ledarsidor Efter arbetet blev klart med den publika delen av Lingförbundets hemsida, är nu även föreningens interna ledarsidor klara. Här är det meningen att ledarna ska få och ge information till varandra, utbyta erfarenheter via ett forum och ta del av protokoll osv.

Denna del är gjord med sk responsive design. Det innebär att layouten anpassar sig automatiskt beroende på vilken skärmstorlek du använder för tillfället. En och samma design fungerar alltså lika bra på en stor bildskärm som i en smartphone.

Posted by Anette Thursday, July 5, 2012 Categories: formgivning hemsida webb

Nordqvists gånger tre 

Nordqvists Fiskexport AB

Nu sjösätter vi Nordqvists webbplats som egentligen är tre olika hemsidor i en. En för själva företaget Nordqvists Fiskexport och varsin till varumärkena Falkeskogs Delikatesser och Hälleviks laxrökeri.

Hela webbplatsen är gjort i ett open source CMS-system som är enkelt att administrera och lätt att bygga ut och förändra.

Förutom design och programmering har vi även bistått med copy och fotografering.

Webbplatserna hittar du här:
Nordqvists
Falkeskogs Delikatesser
Hälleviks laxrökeri

 

Posted by Anette Friday, June 1, 2012 Categories: copy foto hemsida programmering webb
Page 2 of 3 << < 1 2 3 > >>